Service

Serviceflat “De Middelburcht” onderscheidt zich van andere flats door het bieden van service, veiligheid en ontspanning. Om aan de wensen van de bewoners te kunnen voldoen laten wij ons adviseren en begeleiden door Stichting Dienstverlening Serviceflats. De SDS staat borg voor een efficiënt en zorgeloos woongenot.

Services waar u momenteel gebruik van kan maken zijn:

* Lift en onderhoudscontract: Uit ervaring weet u waarschijnlijk dat liftonderhoudscontracten ontzettend duur zijn.Om de kosten te drukken moet    u vaak jarenlange contracten afsluiten. SDS heeft ervoor gezorgd om betaalbaar liftonderhoud voor u bereikbaar te maken.

* Alarmeringssysteem: Met een tweetal landelijk werkende organisaties is een overeenkomst gesloten voor collectieve inkoop van de               infrastructuur voor automatische alarmering. Dit is van belang omdat er in een serviceflat een dergelijk systeem moet zijn om als serviceflat      gekwalificeerd te worden. Serviceflat de Middelburcht maakt gebruik van SPAZ (stichting persoonlijk alarmeringssysteem Zeeland)

* Kantoorbezetting: Het kantoor is geopend op dinsdag vanaf 14.00 uur, woensdag en donderdag (met uitzondering van feestdagen).
   Er is een locatiemanager aanwezig die het aanspreekpunt is voor de bewoners.

* Huismeester: Op maandag, woensdag en vrijdag (uitgezonderd van feestdagen) is de huismeester aanwezig van 9.00 uur tot 12.00 uur.

* Postservice: In iedere entreehal hangt een witte brievenbus waar de te verzenden post in kan worden gedaan.
  Deze brievenbus wordt 3 x per week geleegd en meegenomen om te verzenden.

* Gebruik van gemeenschappelijke ruimte. De recreatiezaal is een grote zaal met een prachtig uitzicht over Middelburg en omgeving waar men     gebruik  van  kan maken. U kunt er een kopje koffie drinken of lezen aan de leestafel, maar ook allerlei activiteiten worden er georganiseerd. (Zie     ook het kopje activiteiten op deze site).
   Er staat een PC met internet aansluiting voor algemeen gebruik.
   De recreatiezaal kan ook worden afgehuurd door bewoners tegen een zeer gunstig tarief.Een prachtige lokatie om bijvoorbeeld uw verjaardag te     vieren. Voor meer informatie over huren kunt u terecht op het kantoor.

* Tuinonderhoud: Het tuinonderhoud wordt volledig verzorgd. Serviceflat de Middelburcht beschikt over een prachtige tuin voor de flat en heeft     een ruime groenvoorziening rond de parkeerplaats. Dit alles wordt onderhouden door een erkende hovenier.

* Interieurverzorging: De serviceflat heeft een schoonmaakbedrijf in de arm genomen om de dagelijkse huishoudelijke werkzaamheden te       verrichten en te zorgen voor een verzorgde schone leefomgeving.